Infertilitet

CENTOGENE PANEL
CentoScreen®
330 gena

CentoScreen® je naš sveobuhvatni skrining panel, koji uključuje autozomne i X-vezane bolesti. Nudi mogućnost donošenja ispravnih odluka i uvid u dostupne modalitete vođenja trufnoće i planiranja porodice.

SUBPANEL

CentoScreen®

CENTOGENE PANEL
Infertilitet panel
94 gena

Infertilitet panel (94 gena) se preporučuje pacijentima, koji više od godinu dana pokušavaju da se ostvare u ulozi roditelja, sa poznatim problemima vezanim za plodnost, kod kojih je prisutno više od jednog spontanog pobačaja sa neregularnim menstrualnim ciklusima ili izostankom istih, sa sniženom količinom oblikom ili pokretom spermatozoida, ili sa sekundarnim seksualnim problemima.

Naš panel podrazumijeva najvažnije gene povezane sa muškim i ženskim infertilitetom. Znajući tačne uzroke infertiliteta pristupa se boljim odlukama u dijagnostici.

SUBPANEL

Female infertility panel

Male infertility panel

Global infertility panel

CENTOGENE PANEL
SUBPANEL
CENTOGENE PANEL
SUBPANEL
CENTOGENE PANEL
SUBPANEL
CENTOGENE PANEL
SUBPANEL

Prof. dr Olivera Miljanović

Diplomirala je na Medicinskom fakultetu u Beogradu 1985. godine. Specijalistički ispit iz pedijatrije položila  marta. 1993. godine na Medicinskom fakultetu u Beogradu kao i užu specijalizaciju iz kliničke genetike 2006. godine. Doktorsku disertaciju pod naslovom ”Povezanost polimorfizama gena za citokine i lokalnog imunskog odgovora u djece sklone akutnom otitisu media” odbranila je 2010. godine.

Od početka karijere radi u KCCG a takođe je i profesor na Medicinskom fakultetu u Podgorici.

U cilju profesionalnog i naučnog usavršavanja pohađala je brojne međunarodne škole i bila na stručnim usavršavanjima u inostranstvu, među kojima se izdvajaju škole: TIORCAS projekta “Tehnike molekularne genetike u analizi patogenih mutacija kod genetskih bolesti” Univerziteta Campobasso Emergency care in pediatrics, Američko-Austrijske fondacije i Dječje univerzitetske bolnice iz Filadelfije, Salzburg Recent advances in human genetics itd.
Kompletnu biografiju možete pročitati na linku.

Postavite pitanje:

Poruka je poslata. Hvala.
Nešto nije bilo uredu. Molimo Vas, pokušajte ponovo za nekoliko minuta.

Meni

Vrste Testova

CentoGene

O nama

Kontakt

Pretraga

2020 Marketing u praksi za Genetske Analize. All rights reserved Privacy Policy Return Policy and Terms of use